20 Nisan 2012 Cuma

Bitkisel Sağlık Ürünleri-2




EKİNEZYA EKSTRESİ / Echinacea Extract 
Üst Solumnun Yolu Rahatsızlıklarına Karşı, Bağışıklığı Güçlendirici


Ekinezya, bağışıklık sistemini güçlendirir. Vücudu bakterilere, virüslere, mantarlara karşı korumada etkilidir. Etken maddeleri, akyuvarların miktarını ve immün sistemin en önemli bileşeni interferonum sentezi artırmada destekleyici rol oynar.

Kullanımı: Ekinezya, her kış başlangıcında, 1 ile 3 ay süreyle, tekrarlayan enfeksiyonlara karşı önlem almak için, sabah ve akşam yemeklerle birlikte 1'er kapsül kullanılmalıdır.


FORM / L-Carnitine
İştah Kesici, Yağ Yakıcı & Kilo Vermeye Yardımcı

Sağlıklı ve diri bir vücuda sahip olmanın temel unsuru olan beslenme esasına göre  geliştirilmiş bir üründür. Doğanın bizlere sunduğu en özel bitkileri içeriğinde barındıran form, yemeklerden önce alındığında tokluk hissi vererek açlığı ve sürekli atıştırmayı azaltmaya yardımcıdır. Diyetlerde kullanılabilen doğal lifler içeren form çözünebilir bir özelliğe sahiptir ve diyetler için ideal bir destektir. Ayrıca içeriğinde bulunan L-Carnitine'in en önemli görevi yağ moleküllerinin enerjiye dönüştürülmesine yardımcı olmasıdır.

Kullanımı: Yetişkinler için, bol su ile günde 2 defa yemeklerden önce 1'er kapsül


SARIMSAK EKSTRESİ / Garlic Extract
Yüksek Tansiyon & Bağışıklık Sistemi

Garlic, kan dolaşımını iyileştirir, tansiyon düşürücü, hipertansiyonu önleyici etkiye sahiptir. Kanda pıhıt önleyici etkinliği belirgin ölçüde artırır. Garlic aynı zamanda antibakteriyel ve antifungal ( mantara karşı ) etkiye sahiptir. Bağırsak enfeksiyonuna karşıda koruyucudur.

Kullanımı: Sabah ve akşam yemeklerle birlikte 1'er kapsül

MABET AĞACI EKSTRESİ / Ginkgo Biloba
Unutkanlık, Hafıza Kaybı, Beyinsel Dolaşım ve Konsantrasyonu Destekleyici 

Bilimsel çalışmalar, Gingko Biloba'nın beyin seviyesindeki dolaşımını artırma yoluyla oksijen ve temel besinlerin taşınmasını sağlayarak, hafıza ve öğrenme yetisi üzerine olumlu etkisi bulunduğunu göstermektedir. Özellikle yaşlanmaya bağlı hafıza ve algılama fonksiyonlarındaki bozukluklar, işitme, denge kaybı, kulak çınlaması gibi problemleri gidermeye yardımcı olur. 
Uyarı: Kan sulandırıcı ilaçlarla kullanırken doktora danışılmalıdır.

Kullanımı: Sabah ve akşam yemeklerle birlikte 1'er kapsül

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder