6 Nisan 2012 Cuma

DOĞANIN HAZİNELERİ

KARAHALİLELİ BİTKİSEL TOZ  KARIŞIMI

 

 

Basur,hemeroid,kolitve makat hastalıklarında kullanılması tavsiye edilir.Mide ve bağırsakların düzenli çalışmasında,kalın bağırsak iltihabı ve kanamalarında faydalıdır.Kabızlığı gidermede, ödem çözmede kullanılması tavsiye edilimektedir.Gaz problemlerinde etkilidir.Bağırsak temizleyicidir.

ACIBADEMLİ BİTKİSEL TOZ KARIŞIMI 

 

 

Şeker düşürmede, kandaki şeker oranını düzenlemede, şeker hastalığında meydana gelen ağız kurumasını ve kokusunu gidermede etkilidir. Metabolizmayı düzenlemede kullanılması tavsiye edilir.

YAKI OTU

 

 

Prostat sorunlarında etkilidir.Prostat iltihabı ve prostat büyümesini engellemede kullanıldığı bilinmektedir. İdrar zorluğunda, vücutta biriken ödemleri atmada  ve  idrar tutamama gibi sorunlarda kullanılması tavsiye edilir.

CİVAN PERÇEMLİ

 

 

Kadın hastalıklarında kullanılır.Adet düzensizliğinde,menapoz dönemi rahatsızlığında, miyom ve kist tedavisinde kullanılması tavsiye edilir. Rahim ve idrar yolu iltihaplarında, hormun bozuklarının giderilmesinde etkilidir. Ayrıca kemik erimesinde, stres ve yorgunluk hallerinin giderilmesinde etki gösterir. Uyku düzenlemede, toksinleri atma ve vücut direncinin artırılmasında, enfeksiyona yakalanma riskini azaltmada, ödem çözmede ve iltihap kurutmada kullanılması tavsiye edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder