11 Nisan 2012 Çarşamba

Bitkisel Sağlık Ürünleri




Ginseng Complex ( Kırmızı Ginsengi ve Epimedyum & Tribulus Terrestris )

Erkekler için geliştirilmiş bu complex, alındığı andan itibari ile vücut salınımını sağlayarak enerji ihtiyacının arttığı durumlarda kullanılabilecek destekleyici bir üründür. Kırmızı Kore Gingsengi ekstresinin ikitdar arzusu, Gingko Biloba, Carob, Tarçın gibi bitkilerle desteklenmiştir. Tribulus terrestris, ginger ve fenugreek içerir.Erkeklere özel üretilmiş bir beslenme desteğidir.
Kullanılması: Sabah, Öğle ve akşam yemeklerle birlikte 1'er kapsül

Enginar Ekstresi ( Artichoke Extract- Karaciğere Destek Sağlıklı Destoks )

Artichoke, karaciğer problemlerinde ve yetmezliği gibi durumlarda destekleyici olarak kullanılabilmektedir. İçeriğindeki sinarın maddes, sayesinde safra salgısının artırılması, sindirim yetersizliği ve kabızlık durumlarını gidermeye yardımcı olur.Safra taşı oluşumuna karşı etkilidir. Artichoke, değişik toksinlerle karşı karşıya kalan karaciğer hücrelerinin yenilenmesini hızlandırabilir, karaciğer toksinlere karşı korur, toksinlerden arındırarak sağlıklı bir detoks sağlar. Hiçbir yan etkisi yoktur.
Kullanılması: Sabah ve akşam yemeklerle birlikte 1'er kapsül.

Yaban Mersini Ekstresi ( Bilberry Extract- Güçlü ve Sağlıklı Gözler & Kan Şekerine Karşı )

Koruyucu besin eksikliğine ve yetersiz kan dolaşımı zayıf görüş, gece körlüğü, katarakt ve başka göz & görüş problemlerine yol açabilir. Bilberry, içeriğindeki aktif maddeler sayesinde koruyucu besin eksikliğini tamamlamaya yardımcı olur. Bilberry, düzgün göz fonksiyonlarını ve göz sağlığıını korumaya yardımcı olur. Bilberry iyi bir antioksidan olmanın yanında, içerdiği etken maddeler sayesinde kan şekerinin dengelenmesinde aktif rol oynar.
Kullanılması: Sabah ve akşam yemeklerle birlikte 1'er kapsül

Calcıum Complex ( Magnezyum  & Zinc & vitamin D- Kalsiyum, Magnezyum, Çinko, Vitamin D İçeren Bir Formülasyondur )

Bu minareller kan ve kemiklerin oluşumu, sağlıklı sinir  fonksiyonlarının devamı, kas ve sinir fonksiyonlarının düzenlenmesinde önemli rol oynar. Ayrıca minareller, kalp-damar hastalıklarını önlemede, kas gelişiminde önemlidir ve kandaki kolestrol düzeyini düşürmeye destek verebilir.Bu mineraller kemik sağlığının korunmasına yardımcıdır. Özellikle menepoz döneminde minerallere duyulan ihtiyaç artmaktadır.
Kullanım: Sabah ve akşam yemeklerle birlikte 1!er kapsül


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder