9 Nisan 2012 Pazartesi

Doğal Sağlık

 

 

 

Tarçnılı Macunu (DİABETLİK)

Şeker hastalığı için kullanılır. Vücuttaki kan şekerini dengeler.
 Macun: Yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı tüketilir

Kudret Narı Macunu

Yaşamın yoğun ve stresli temposuna ek olarak bilinçsiz beslenme sonucu oluşan kolit, ülser, gastrit, asit fazlası, mide yanması, hazımsızlık gibi sindirim sistemine bağlı tüm hastalıkları kalıcı olarak tedavi etmesinde yardımcı olur ve mide mukozasını koruyarak mide duvarını güçlendirir.Yara iltihaplarını giderir. Bağırsak tembelliği ve aynı zamanda  hazmı hızlandırır.
Macun: Yemeklerden 2 saat önce kullanılır. Üzerine herhangi bir şey yenilip içilmez.
Not: Kudret narı macunu alındıktan 1 saat sonra 1 bardak kantoron ve rezeneli çay içilmelidir.

Kedi Otu Çatı

Sinir, sters, depresyon, panik atak ve uyku bozukluğunda, korku, evhaö, histeri, karamsarlık problemlerinde başarılıyla kullanılır.
Çay: Akşam yemekten sonra 1 fincan içerek rahat bi uykuya kavuşursunuz.

Melissalı Çayı

Tansiyon, ritm bozukluğu, kalp çarpıntısı, vücuttaki kan dolaşım bozukluğunda başarı ile kullanılır. Doğla dengeleyicidir.Tansiyon, şeker, kolestrol, hormon ve salgılar üzerinde dengeleyici özelliği vardır. Migren, felç, moral bozukluğu gibi problemlerde vücudun eksikliğini tamamlar.
Tansiyon düzenliyici etkileri yüksek tansiyon aşağı indirirken, düşük tansiyon da yükseltir. Böylece kalbiniiz ve kan dolaşımınız normale döner. Kalpteki ritm bozukluğu giderilir. Kalp krizi riskini azaltır. Eğer geçirilmiş kalp kirizi varsa en az 2 kutu kullanılması önerilir. Kanın kataya basıncı, kulakların uğuldaması ve görme bozuklukları gibi tansiyon dengesizliğinden kaynaklanan belirtiler de düzene girer. Damar sertliğinde ve tıkanmasında oldukça etkilidir. Kan durdurucu ve varis, basur, varikosel gibi damar problemlerini tamir etme özellikleği vardır. Kan dolaşımı ve tansiyon, 6 hafta içinde normale dönecektir. Yan etki, alışkanlık veya bağımlılık yapacak herhangi bir madde yoktur.
Yüksek Tansiyon: Yemeklerden 1-2 saat önce 1 fincan içilir.
 Düşük  Tansiyon: Yemeklerden 1-2 saat sonra 1 fincan içilir.

Isırgan Otu Çayı

Romatizma ve bel, bacak ağrılarında, vücutta oluşan iltihabın dışarıya eksozlamasında başarıyla kullanılır. Hücre yenileyici, kan temizleyici, demir eksikliği giderici, kan yapıcı, romatizmal eklem deformasyonu  ( Romatoit Artrit ) iltihaplı eklem romatizması ürik asit birikimi ile oluşan (gut) hastalığında yumuşak doku romatizmalarında anti alerjen doku yenileyici özellikleri ile muhteşem bir bitki karışımıdır.
Çay: Yemeklerden 2 saat önce ve 2 saat sonra bir fincan içilir.

Avokadolu Çayı

Böbrek taşı, kum vb. böbrek rahatsızlıklarında taş oluşumunun minerallerine ayırıp sancısız bir şekilde döker. İdrar yolu ile dışarı atılımını sağlar.İdrar yolu ile dışarı atılımını sağlar. Böbrek fonkiyonları ve mukozasını korur, safra kesesi taşının dışarı atılımında yardımcı olur. Böbrek kistini eriterek idrar yolu ile dışarı atmasında yardımcıdır.
Çay: Yemeklerden önce ve sonra bir fincan içiilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder