7 Nisan 2012 Cumartesi

İnsanlara Sunulan Mucizeler..

Bitkisel Macunlar

 

 

Andız Pekmezli Zencefilli Macun ( Astım-Soğuk Algınlığı-Öksürük )

Faydaları: Üst solunum enfeksiyonlarında, öksürük kesici ve balgam söktürücü , bronşit ve astım rahatsızlığını gidermede. Bağışıklığı kuvvetlendirerek nezle,gripve soğuk algınlığını gidermede, iç ve dış guatr da başarı ile kullanılır. Sinüzit rahatsızlıklarından da çok etkilidir.

Kullanımı: Günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı yenmesi tavsiye edilir. Not: her kullanmadan önce mutlaka kavanozu karıştırınız.

Ballı Polenli Kudretli Narlı Macun ( Mide-ülser-gastrit )

Faydaları: Ülser, gastrit, mide şişkinliği, iltihabı, asit fazlalığı, mide ekşimesi, kalın bağırsak yara iltihabı, 12 parmak bağırsağı iltihabı ve yarası, ince ve kalın bağırsak iltihaplanmaları ve ülserlerinde başarı ile kullanılır, sindirim sisteminin sağlıklı çalışmasını sağlayarak hazmı kolaylaştırır, mide ve bağırsaktaki gazlrı alır.,

Kullanımı: Günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı yenmesi tavsiye edilir.Not: her kullanmadan önce mutlaka kavanozu karıştırınız.

Ballı Polenli Keçiboynuzlu Macun ( Kilo aldırıcı-iştah açıcı-kansızlık )

Faydaları: İştah açıcı ve kilo aldırıcı kansızlığı gidermede kemik gelişiminde, vücudun direncini artırmada, demir, potasyum, fosfor ve magnezyum eksikliğini giderir, bağırsak parazitlerini döker.3 yaş ve üzeri çocukların gelişiminde aktif rol oynar. Yenmesi zor olmayan tadı çok güzel bir karışımdır.

Kullanımı: Günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı yenmesi tavsiye edilir. Not: her kullanmadan önce mutlaka kavanozu karıştırınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder